page top

Συνέντευξη For My Addiction

Επιμέλεια : Ευθύμης Παράς

Δημοσιεύτηκε 2/8/2017 11:20

Συνέντευξη με τους For My Addiction

#HardRockRising #ThisIsHardRock

Οι νικητές του Hard Rock Rising μιλούν αποκλειστικά στο JazzBluesRock.gr για την μέχρι τώρα πορεία τους και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Καταρχήν θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Jazzbluesrock.gr

Είστε ο Vaine στα Vocals και Rhythm Guitar, ο Rizzy στην Lead Guitar, ο Nikotinn στο μπάσο και ο Chris Rox στα Drums. Μιλήστε μας για εσάς και για την πορεία σας στη μουσική μέχρι σήμερα!

Καλώς σας βρήκαμε.

Σαν 4 διαφορετικοί μουσικοί φυσικά έχουμε όλοι παρελθόν με παλιές μπάντες, live shows κλπ... αλλά καλύτερα να μιλήσουμε για τους "For My Addiction" αλλιώς θα χρειαστούμε πολλές σελίδες...(γέλια) Το συγκρότημα έως και σήμερα έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και ηχογραφεί τώρα που μιλάμε το δεύτερο και έχουμε κάνει αρκετές συναυλίες τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μια μπάντα με hard n' heavy ήχο με glam και punk στοιχεία. Πώς προέκυψε η τελική διαμόρφωση αυτού του ήχου;

Όλοι είμαστε επηρεασμένοι από τον Hard n Heavy ήχο και έχουμε επίσης πολλές αγαπημένες μπάντες από το Glam/Punk χώρο οπότε σίγουρα οι επιρροές μας έπαιξαν ρόλο για την τελική διαμόρφωση του ήχου μας. 

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό του Hard Rock Rising ήταν ιδέα ενός ή συλλογική απόφαση και τι είναι αυτό που σας τράβηξε στο να αποφασίσετε να λάβετε μέρος;

Βασικά το διαγωνισμό τον βρήκε ο Nikotinn και μας το πρότεινε αυτός. Το συζητήσαμε και είπαμε συλλογικά ναι να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό.

Πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να ήσαστε οι νικητές του διαγωνισμού;

Φυσικά. Άλλωστε αν δεν το πιστεύαμε κιόλας γιατί να δηλώναμε συμμετοχή.

Ποια ήταν τα συγκροτήματα που πιστεύετε ότι σας επηρέασαν περισσότερο για να αφοσιωθείτε σε αυτό το μουσικό αμάλγαμα;

Μας έχουν επηρεάσει πάρα πολλές μπάντες και καλλιτέχνες από τον χώρο του Heavy Metal/Hard Rock και όχι μόνο. Όμως για να μην τα αναφέρω όλα τώρα γιατί είναι πολλά θα περιοριστούμε στα εξής ονόματα: Guns n' Roses, Metallica, Kiss, Megadeth, Def Leppard, The sisters of mercy, Scorpions, Skid Row, Social Distortion, The Smashing Pumpkins, Motley Crue...

Έχετε ήδη κάνει την πρώτη σας δισκογραφική δουλειά. Μιλήστε μας για αυτό το έργο!

Ο δίσκος αποτελείτε από 9 κομμάτια σε στίχους μουσική του Vaine, και το ύφος του άλμπουμ είναι Hard n Heavy. Το άλμπουμ περιέχει κυρίως κομμάτια με Party διάθεση μία μπαλάντα αλλά ακόμα και πιο "σκοτεινά" σε ήχο τραγούδια.

Addiction ή For My Addiction και για ποιο λόγο αυτή η διαφορά στο όνομα σας;

Θέλαμε κάτι πιο προσωπικό προσθέτοντας  το "For My".

Την 1η Ιουνίου 2015 κυκλοφορήσατε το πρώτο σας άλμπουμ και στις 6 Σεπτεμβρίου την ίδια σεζόν κάνατε την πρώτη σας εμφάνιση στο Κύτταρο σαν opening στους γερμανούς Bonfire. Συνήθως γίνεται το αντίθετο πρώτα δηλαδή εμφανίσεις και μετά κυκλοφορία. Πως προέκυψε αυτό;

Είχαμε κανονίσει για live και παρουσίαση του δίσκου λίγο αργότερα αλλά θεωρήσαμε μια καλή ευκαιρία να παίξουμε με μια μπάντα που αγαπάμε πολύ και να παρουσιάσουμε και το άλμπουμ μας.

Επίσης βλέπω και εμφανίσεις στο εξωτερικό και γενικά μια καλή μέχρι τώρα πορεία με στοχευμένες εμφανίσεις, θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει η μέχρι τώρα αυτή εμπειρία σας στη συνέχεια του Hard Rock Rising;

Σίγουρα όσο μεγαλύτερη εμπειρία έχεις τόσο καλύτερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και να χρειαστεί. Είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα. 

Τα επόμενα δισκογραφικά σας σχέδια;

Είμαστε  ήδη στο στούντιο και ηχογραφούμε το δεύτερο μας άλμπουμ  με στόχο να το κυκλοφορήσουμε κοντά στα Χριστούγεννα. Πολύ σύντομα θα ανέβει το πρώτο single για να πάρετε μια γεύση.

Τι θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες του jazzbluesrock.gr;

Να μείνετε εθισμένοι στους στόχους σας και σε ό,τι αγαπάτε.  Long Live Rock n Roll!!!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνετε από εδώ και πέρα και να προχωράτε με γνώμονα την αγάπη σας για αυτό που κάνετε!

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus