page top

Συνέντευξη με τους Planet Of Zeus

Επιμέλεια : Ευθύμης Παράς

Δημοσιεύτηκε 31/12/2019 11:19

Οι Planet Of Zeus είναι μια μπάντα που μας ταρακουνάει (με την καλή έννοια) έχει δείξει πολλά καλά σημάδια μέχρι σήμερα και φαίνεται να κατακτά σιγά σιγά έως και γρήγορα γρήγορα θα έλεγα εγώ την ευρωπαϊκή μουσική σκηνή και όχι μόνο αλλά πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

 
 

Μιλήστε μας λίγο για σας ποιοι είσαστε, έτσι για να γνωριστούμε πριν μπούμε στο ψητό… Πότε ξεκινήσατε και με ποια ας πούμε προοπτική ή καλύτερα τι είχατε στο κεφάλι σας όταν ξεκινήσατε να παίζετε μαζί; Μια μεγάλη καριέρα, μια ωραία ενασχόληση με την παρέα ή κάτι άλλο… ;

Είμαστε οι Planet of Zeus μια heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Υπάρχουμε από το 1999-2000 και έχουμε δύο επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό μας. Ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί πολύ απλά γιατί θέλαμε να παίξουμε σκληρή μουσική όπως θα θέλαμε να την ακούμε από την αγαπημένη μας μπάντα.

Κάνατε πρόσφατα μια Ευρωπαϊκή περιοδεία ποια η εμπειρία σας από αυτό το tour και σε ποιες πόλεις πήγατε;

Η ευρωπαϊκή περιοδεία ήταν μια όμορφη εμπειρία με πολλή κούραση και κόπο αλλά πολλή ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Γυρίσαμε αρκετές πόλεις της κεντρικής αλλά και βοριάς Ευρώπης.

Εάν είχατε την ευκαιρία να διαλέξετε μια πόλη από αυτές σαν βάση της μπάντας σας ποια θα ήταν και γιατί;

Δε νομίζω κανείς από εμάς να ήθελε να διαλέξει μια άλλη πόλη για να είναι η βάση μας. Οι Planet of Zeus ήταν από εδώ γιατί έπρεπε να είναι από εδώ και κάνουν ότι κάνουν πολύ απλά γιατί είναι από εδώ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχει περίπτωση να μετακομίζατε από την Ελλάδα;

Προσωπικά ...για κανένα λόγο.

Σας έχει παίξει στην εκπομπή του στο BBC Radio ο τραγουδιστής των Iron Maiden, ο Bruce Dickinson, λέγοντας καλά λόγια για εσάς έτσι δεν είναι; Μιλήστε μας λίγο για το πώς νοιώσατε μετά από αυτό;

Ήταν προφανώς αρκετά τιμητικό για μας όλο αυτό το σκηνικό αλλά στο τέλος είναι κάτι που κράτησε 3-4-5 λεπτά... Από εκεί και πέρα... Χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι. Κανενός δεν του καίγεται καρφί. Σημασία δεν έχει το air play αλλά μια σταθερή και τίμια πορεία.

Υπάρχει περίπτωση να κάνατε καμιά συνεργασία για με κάποιον από την Ελληνική σκηνή που είναι εκτός των ορίων του Metal;

Μπαααααααααααα...

Είστε σε φάση τώρα που ζείτε από τη μουσική σας;

Για κανέναν λόγο.

Πρόσφατα παίξατε με τους Clutch που είναι ένα από τα αγαπημένα σας συγκροτήματα αν δεν κάνω λάθος… Υπάρχει κάποιο άλλο «μεγάλο απωθημένο» που θα θέλατε να παίξετε μαζί του;

Αναμφίβολα...προσωπικά πάντα μιλώντας...οι Metallica.

Τι ακριβώς σημαίνει διεθνής καριέρα για ένα ελληνικό γκρουπ – καλλιτέχνη;

Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει διεθνής καριέρα και γενικότερα «καριέρα» στο ροκ. Εμείς κάνουμε το ίδιο live είτε είμαστε στην Αθήνα είτε στο Aras της Γαλλίας είτε στο Dusseldorf της Γερμανίας. 

Μετά το άλμπουμ «Eleven the Hard Way» του 2008 και το «Macho Libre» του 2011 ετοιμάζετε κάτι καινούριο;

Φυσικά. Ήδη ετοιμάζουμε το νέο album το οποίο ελπίζουμε να κυκλοφορήσει μεσα στις αρχές του 2014.

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης τους Planet Of Zeus και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Να είστε καλα!!!!!

Info : Σις 25 Αυγούστου οι Planet Of Zeus εμφανίζονται στο Chania Rock Festival 2013 στην πόλη των Χανίων στο ATTIKON open theater. Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.jazzbluesrock.gr/event.aspΆcatid=745

Επαφή : http://www.planetofzeus.gr/

-------------------------------------------------------------------------

extra bonus video!!!!!!!!! καλόοοο...!!!!
Σκανδαλιές με τους Πλάνετ οφ Ζους - Scandalies with Planet of Zeus

Σχολιάστε το άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook
Twitter GooglePlus