page top

Νέα σειρά ψηφιακών πιάνων από την Kurzweil

Δημοσιεύτηκε 9/2/2016 21:02

NEO ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΑΝΟ KA-150 ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL

Το ψηφιακό πιάνο έχει καθιερωθεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες του μουσικού για ποιοτικό ήχο και χαμηλό κόστος, προσφέροντας παράλληλα και ένα πλήθος από δυνατότητες που παλιότερα συναντούσαμε μόνο σε ακριβά μοντέλα. Μία τέτοια πρόταση είναι και το KA-150 της Kurzweil! Πρόκειται για ένα ψηφιακό πιάνο στη φτηνή κατηγορία και διαθέτει 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, στα οποία ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την απόκριση του κλαβιέ ως προς την ευαισθησία. Περιλαμβάνει 128 ήχους μαζί με τα drum kits και 26 ρυθμικά styles. Η πολυφωνία του είναι 68 voices, ενώ μας δίνεται και η δυνατότητα να χωρίσουμε το πληκτρολόγιο παίζοντας δύο ήχους ταυτόχρονα. Στο εσωτερικό της «καμπίνας» βρίσκεται το σύστημα ενίσχυσης, το οποίο αποδίδει 20W σε 2 ηχεία των 6,5''. Διαθέτει επίσης, πέραν των καθιερωμένων εξόδων για σύνδεση με εξωτερικά ηχεία και μία είσοδο για να συνδέσουμε ένα mp3 player στο πιάνο ώστε να παίξουμε μαζί με τα αγαπημένα μας τραγούδια. Το KA-150 ενσωματώνει στη βάση του και μια τριπλή πεταλιέρα για sustain/sostenuto και soft λειτουργία ενώ το κάθισμα δίνεται μαζί και είναι στο χρώμα του πιάνου. Το φινίρισμα είναι σκούρα τριανταφυλλιά και λευκό ματ και το βάρος του είναι στα 50kg περίπου που το κάνει πιο εύκολο σε μικρές μετακινήσεις.

KA-90 TO NEO STAGE PIANO ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL

Οι ανάγκες για φορητότητα στον μουσικό χώρο αυξάνονται διαρκώς, κυρίως για λόγους ευκολίας και χρηστικότητας. H Kurzweil, ακολουθώντας αυτήν την τάση, παρουσίασε το KA-90, ένα φορητό ψηφιακό πιάνο που απευθύνεται στους μουσικούς που κάνουν one man performance προσφέροντας ένα πλήθος από ποιοτικούς ήχους με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της εταιρείας, αλλά και μια ευρεία γκάμα με έτοιμα styles μαζί με ακομπανιαμέντα. Το ΚΑ-90 διαθέτει 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα με μεταβλητή ευαισθησία και 4 ενσωματωμένα ηχεία στα 60Watt ώστε να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ενισχυτικό σύστημα όπως π.χ. μια πρόβα ή ένα πολύ «μαζεμένο live». Η παλέτα του ΚΑ-90 περιλαμβάνει 20 ήχους και 50 έτοιμα styles που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε παράλληλα. Μπορεί να δεχτεί επίσης 2 ζευγάρια ακουστικών για εξάσκηση 2 ατόμων ταυτόχρονα, ενώ η θύρα USB επιτρέπει τη σύνδεση με Η/Υ για να χρησιμοποιηθεί και σαν midi controller. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ευκολία μετακίνησης του πιάνου καθώς ζυγίζει 12 kg και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε συμβατική βάση για keyboard.


M230 SR/WHITE

ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL

Η παγκόσμια τάση στην αγορά των ψηφιακών πιάνων έχει διαμορφώσει την ζήτηση για φτηνά όργανα, τα οποία καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες των μουσικών, αλλά και τις μελλοντικές, με μια πληθώρα χαρακτηριστικών ακόμα και στις φτηνές κατηγορίες.
Η Kurzweil ακολουθώντας τη συνεχή τάση της αγοράς για προσιτά, αλλά ποιοτικά μοντέλα, παρουσίασε το ψηφιακό πιάνο Μ230.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πιάνο με 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, στα οποία ο χρήστης μπορεί να μεταβάλλει την ευαισθησία στο επιθυμητό επίπεδο απόκρισης που του ταιριάζει. Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό ήχο της Kurzweil, το Μ230 διαθέτει 30 ποιοτικούς ήχους που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μουσικά στυλ όπως κλασσικά πιάνα, έγχορδα κτλ. καθώς και μια ποικιλία από ρυθμικά στυλ.

Η ενίσχυσή του είναι 20 Watt, τα οποία αποδίδονται από 2 stereo ηχεία ενσωματωμένα στην καμπίνα του πιάνου. Μπορεί να συνδεθεί μέσω της θύρας USB σε υπολογιστή για τη μεταφορά MIDI δεδομένων, ενώ στη συσκευασία δίνεται μαζί και το κάθισμα στο χρώμα του πιάνου.

Το Μ230 διατίθεται σε 2 αποχρώσεις, σκούρα τριανταφυλλιά και λευκό ματ.

Σχολιάστε το άρθρο

Facebook
Twitter GooglePlus