page top

Οπτικό καλώδιο opticalCON DRAGONFLY

Δημοσιεύτηκε 31/1/2020 09:54

Οπτικό καλώδιο opticalCON DRAGONFLY
Προ-συναρμολογημένο καλώδιο SMPTE θηλυκό-αρσενικό με 2 single mode καλώδια και 4 επαφές χαλκού.

Το DRAGONFLY είναι πιο ανθεκτικό, πιο αξιόπιστο και πιο εύκολο στη συντήρησή του από τα συνηθισμένα συστήματα μετάδοσης σήματος hybrid καμερών. Με τεχνολογία βασισμένη σε φακούς ινών και συγκόλληση σύντηξης, το DRAGONFLY της Neutrik επιτυγχάνει ένα εξαιρετικά ισχυρό σήμα με ελάχιστες απώλειες. Η οπτική σύνδεση είναι εξαιρετική και προστατεύεται καλά από τις βρωμιές και τη σκόνη τόσο από τους φακούς όσο και από ένα πρόσθετο κάλυμμα στεγανοποίησης.

Η υποδοχή καλωδίου έρχεται προσυναρμολογημένη. Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα και ως μεμονωμένα εξαρτήματα. Κατάλληλα βύσματα chassis είναι τα NO2MW-XP και NO2FW-X.

OpticalCON DRAGONFLY Chassis
NO2MW-XP
Αρσενικό σασί (chassis) με ανθεκτική αντιδιαβρωτική επένδυση, 4 επαφές πρεσαρίσματος, 1 πρίζα τροφοδοσίας XB2 και επαφή γείωσης 1 κέλυφους για θωράκιση καλωδίου SMPTE. Αδιάβροχη βάση σύμφωνα με το IP68 σε κατάσταση ζεύξης με το κιτ σφράγισης SCXP-M.

Το σασί λειτουργεί ως δίοδο (feedthrough) επιτρέποντας απλοποιημένες εγκαταστάσεις συνδέοντας ένα καλώδιο patch XB2 στο πίσω μέρος. Το άνοιγμα του chassis έχει το ίδιο μέγεθος με τα κοινά standard broadcast βύσματα και επομένως είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα.

Πρόσθετη δυνατότητα προστασίας από βρωμιά και σκόνη αποτελεί το κάλυμμα στεγανοποίησης SCNO2MW-XP.

NO2FW-XP

Θηλυκό σασί (chassis) με ανθεκτική αντιδιαβρωτική επίστρωση, 4 επαφές πρεσαρίσματος, 1 υποδοχή τροφοδοσίας XB2 και επαφή γείωσης 1 κέλυφους για θωράκιση καλωδίου SMPTE. Αδιάβροχη βάση σύμφωνα με το IP68 σε κατάσταση ζεύξης με το κιτ σφράγισης SCXP-F.

Το σασί λειτουργεί ως δίοδο (feedthrough) επιτρέποντας απλοποιημένες εγκαταστάσεις συνδέοντας ένα καλώδιο patch XB2 στο πίσω μέρος. Το άνοιγμα του πλαισίου έχει το ίδιο μέγεθος με τα κοινά πρότυπα διαλείμματα εκπομπής και επομένως είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα.

Πρόσθετη δυνατότητα προστασίας από βρωμιά και σκόνη αποτελεί το κάλυμμα στεγανοποίησης SCNO2FW-XP.

Νέα σειρά αδιάβροχων βυσμάτων για απαιτητικές εφαρμογές εξωτερικών χώρων από την Neutrik

powerCON TRUE1 TOP

Η εξαιρετικά καινοτόμος βιομηχανία της ψυχαγωγίας εξελίσσεται συνεχώς, συνοδευόμενη από αυξανόμενες απαιτήσεις στα συστήματα διασύνδεσης. Ειδικά προστατευμένα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες βύσματα ζητούνται για εφαρμογές σε απαιτητικά περιβάλλοντα στον εξοπλισμό, όπως σε συστήματα PA, οθόνες LED, video wall και φωτιστικά.

Η Neutrik αντιμετώπισε την πρόκληση και ανέπτυξε μια νέα σειρά προϊόντων TRUE OUTDOOR PROTECTION (TOP) για απαιτητικές εφαρμογές εξωτερικών χώρων. Αυτή η νέα σειρά περιλαμβάνει τις δημοφιλείς σειρές powerCON TRUE1, etherCON και XLR. Η νέα σειρά αδιάβροχων βυσμάτων TOP διαθέτει βύσματα που παρέχουν όχι μόνο προστασία IP, αλλά και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) σύμφωνα με το πρότυπο UL50E.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας στο 210-3809605.

Σχολιάστε το άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Νέα σειρά ενισχυτών ComTec Drive Core από την CROWN

  Η νέα σειρά ενισχυτών ComTec Drive Core της εταιρείας Crown περιλαμβάνει τελικούς ενισχυτές 4 και 8 καναλιών εξόδου, με υψηλής απόδοσης τροφοδοτικά τεχνολογίας DRIVE CORE της Crown...

  περισσότερα >
 • Brainstorm 25 χρόνια καινοτομίας με ρεκόρ πωλήσεων!

  Στον δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των τηλεοπτικών μεταδόσεων, η επίτευξη πρωταγωνιστικής παρουσίας 25 συναπτών ετών, διατηρώντας παράλληλα μια τροχιά βασισμένη στη συνεχή καινοτομία, είναι σίγουρα ένα σημαντικό ορόσημο για κάθε εταιρεία.

  περισσότερα >
 • Τα επικίνδυνα Decibel!

  Εμπιστευόμαστε πάντα το σώμα μας ότι θα μας ενημερώσει όταν βρίσκεται σε πιθανή σοβαρή κατάσταση κινδύνου που πρέπει να αποφευχθεί. Είναι τρομακτική η αντίδραση του αισθητήριου «ραντάρ» που μεταφράζεται σε αίσθημα φόβου...

  περισσότερα >
Facebook
Twitter GooglePlus